Ett byggföretag med en vision

Orbital Projects föddes genom ett samgående mellan Svedala Bygg och Orbital Systems. Byggföretaget har i åratal utfört professionella renoveringar av kök och badrum, samt totalrenoveringar av lägenheter och hus.

Vi är fortfarande likadana, professionella projektledare med många års erfarenhet och ett team av våra egna hantverkare - murare, snickare och VVS-are. Skillnaden är att vi nu också arbetar med de cirkulära systemen från Orbital. De bygger på en teknik som ursprungligen har utvecklats för rymduppdrag och som nu är en integrerad del av våra badrumsrenoveringar.

Inte bara badrum

Vi genomför många köks- och badrumsrenoveringar. Det är två utrymmen som har fått mycket stor betydelse för moderna familjer och där vi tillbringar en stor del av vår tid. Men det finns också gott om möjligheter att förbättra funktioner och komfort i resten av lägenheten. Vi kan hjälpa till med nya golv, infräsning av fula kablar, inbyggda skåp, eller förändring av rum genom att riva eller bygga väggar.

Våra referenser

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.  Se vår integritetspolicy för mer information.