Kök med köksö i trä svarta stolar och stort fönster

Renovera ditt hem

Det kan vara väldigt svårt att hitta rätt boende, speciellt i större städer. Och när du äntligen hittat rätt krävs ofta viss renovering för att skapa det perfekta boendet för just dig. 

Vi är med dig från start när du börjar renovera ditt hem. Vi vill helst börja med att prata om dina behov innan vi går direkt på lösningarna. Vi vet av erfarenhet att det ofta finns ett bättre och billigare sätt att möta behoven än den man först tänkt på. 

Vi sätter oss ner och pratar tillsammans, går igenom din bostad och dina behov. Sedan kommer vi med ett förslag kompletterat med tekniska ritningar och en budget.

En renovering ökar värdet

Vi genomför många köks- och badrumsrenoveringar. Det är två utrymmen som har fått mycket stor betydelse för moderna familjer och där vi tillbringar en stor del av vår tid. Men det finns också gott om möjligheter att förbättra funktioner och komfort i resten av lägenheten. Vi kan hjälpa till med nya golv, infräsning av fula kablar, inbyggda skåp, eller förändring av rum genom att riva eller bygga väggar.

Gamla bostäder är ofta opraktiskt disponerade. Då kan en renovering ge dig mer utrymme utan att egentligen utöka antalet kvadratmeter. Det kan vara att slå ihop ett gammaldags toalettutrymme med badrummet eller ta bort en vägg mellan vardagsrum och kök för att skapa ett kombinerat allrum. 

En renovering ökar värdet på bostaden. Först och främst ökar det bruksvärdet för dig och din familj då ni får en bostad som passar ert sätt att leva. Men det ökar också marknadsvärdet, för om förbättringarna har löst din familjs utmaningar kommer de också att göra det för nästa ägare. 

Kontakta oss så kan vi prata mer i detalj om hur vi kan förverkliga dina visioner om det perfekta boendet.

Hall med parkettgolv vit trapa och dörr mot rum
Badrum med dusch kommod handfat och trädgårdsdörr

Orbital med från start

När vi ändå är igång med planeringen för att skapa den perfekta bostaden hus är det självklart för oss att se Orbitals cirkulära system som en del av projektet. Det är enkelt att implementera, speciellt när vi börjar från noll, som man gör vid en renovering.

Vi kan installera Orbital Shower som återcirkulerar duschvattnet så att du sparar både vatten och energi och Orbital Tap, som återanvänder 100% av vattnet från handfatet till att spola toaletten med.

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.  Se vår integritetspolicy för mer information.