Badrum med dusch och trädgårdsdörr

Orbital Projects som totalentreprenör

Orbital Projects är ett modernt och professionellt byggföretag med egna murare, rörmokare och snickare. Vi agerar ofta som totalentreprenör för större byggprojekt.

Orbital Projects arbetar också med  även för större byggherrar och bland våra kunder finns bland annat designstudior, ingenjörsfirmor, företag, föreningar, offentliga institutioner, hotell och fastighetsbolag. Arbetsuppgifterna varierar mycket – från installation av Orbital Shower på hotell eller stora fasadrenoveringar till mindre serviceuppgifter.

Även om arbetsuppgifterna är olika är vårt förhållningssätt till dem alltid detsamma: Att säkerställa hög kvalitet genom god kommunikation, omtanke och samarbete.

Storskaliga besparingar

Det råder ingen tvekan om att det är en god ekonomisk idé att installera Orbitals cirkulära vattensystem. Det gäller särskilt större bostads- eller hotellbyggnader där man kan uppnå mycket stora besparingar av vatten och energi.

Orbitals produkter passar också perfekt med det budskap som de flesta företag vill förmedla: Att vi bryr oss om vår planets framtid och vill ta ansvar för att skapa en mer hållbar framtid.

Ett bra exempel är vårt arbete för Hotel Guldsmeden Bryggen, där vi installerade Orbital Shower i 208 badrum.

Badrum med grönt kakel dusch och handfat i sten

Våra referenser

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.  Se vår integritetspolicy för mer information.