Personer som vandrar utmed fjällsjö

Orbitals vision

Vi har tagit rent dricksvatten för givet i generationer. Det svenska grundvattnet har varit bland det renaste i världen och inte behövt någon bearbetning. Men färskvatten är redan en bristvara i många områden.

I Sverige använder varje person cirka 140 litervatten per dag. På Orbital är det vår vision att minska detta till 20 liter per dag. Därför utvecklar vi teknik som gör det möjligt att använda vatten mycket mer effektivt.

Orbitals lösningar

Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Medan du njuter av en lång dusch, rengör och återcirkulerar den vattnet i realtid, vilket sparar både vatten, energi och CO2.

Orbital Shower är designad för att ge dig den perfekta duschupplevelsen, är kompatibel med smarta hem och erbjuder olika förinställningar och anpassningar.

Orbital Tap är världens första cirkulära vattenkransystem. Orbital Tap sparar upp till 100 % av vattnet som används i handfatet genom att återanvända det till att spola toaletten. Som alla Orbitals produkter är den kompatibel med smarta hem.

Badrum med dusch kommod handfat och trädgårdsdörr
Svart Control Dial med vit text på svart vägg

Din ekonomi

När du använder mindre resurser i form av vatten och energi gör du något bra för vårt klimat. Men självklart gör du också något bra för din ekonomi. Särskilt på senare år har det blivit tydligt att vi inte kan ta billig energi för givet. Därför är de besparingar du uppnår på din vatten- och energiförbrukning också något du kan se i familjens budget, utan att det går ut över användarupplevelsen.

Våra referenser

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.  Se vår integritetspolicy för mer information.