Vitt badrum med dusch toalett kommod och handfat

Drömmer du om ett nytt badrum?

Badrummet har gått från att vara ett rum där vi tog en snabbdusch till att vara en plats där vi kopplar av och laddar batterierna. Därför har kraven på våra badrum också blivit större med åren.

Orbital Shower är den senaste tekniken för ditt badrum. Det cirkulära duschsystemet renar vattnet i realtid, så att du kan duscha hur länge du vill och samtidigt spara vatten och energi.

Orbital Tap är vår senaste lösning, som återanvänder 100 % av vattnet från handfatet till att spola toaletten med.

Orbitals prisbelönta och patenterade teknologi är standard i våra badrum.

Vi är experter

Vi genomför mängder av badrumsprojekt, och vi är riktigt bra på det. När vi säger att vi är bra på det menar vi flera saker.

Först och främst handlar det om att komma igång rätt och här gäller det att disponera rummet på rätt sätt. Vi kommer först ut till dig och mäter upp ditt badrum. Sedan ritar vi upp rummet och ser till så att det finns plats för allt, och att det blir balanserat, vackert och inbjudande.

Efter detta har vi fullt fokus på byggledning, eftersom det är flera olika kompetenser som ska samarbeta för att färdigställa badrummet.

Vi genomför kontinuerlig kvalitetskontroll och vi samordnar med våra kunder för att undvika missförstånd och säkerställa att våra kunder är 100 % nöjda.

Vit dusch på grå marmorvägg
Vit Control Dial på vit vägg

Vi hjälper dig att spara vatten och energi

När man ska bygga ett nytt badrum är kanske inte miljön det första man tänker på. Men med Orbitals återcirkulerande lösningar är det enkelt att spara  både vatten och energi och på så sätt göra något bra för både klimatet, naturen och plånboken.

Våra referenser

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.  Se vår integritetspolicy för mer information.